Gå til innholdet

Funksjonshemmet minutt for minutt

23.02.2017

Fra Unge Funksjonshemmede:

"There’s a new circus in town! En gjeng gøyale, oppegående og ambisiøse unge mennesker er dumpa midt i storbyjungelen, klare til å ta fatt på den usannsynlige oppgaven: å overleve i storsamfunnet med et snev av livskvalitet, MED EN FUNKSJONSNEDSETTELSE! Løkke te! 

De underholder, de byr på seg sjæl og de viser frem sin sårbarhet i et crazy forsøk på å bli forstått. A4 livet har aldri vært mindre A4. Å ha det godt har aldri vært mer slitsomt. Et unikt show hvor DU får sjansen til å kjenne på den gode følelsen ”sympati som ikke koster noe særlig eller krever noe av meg”. 

Dette blir moro! Kom og se!!!"

Forestillingen koster kr 150,- per person, og billetter kan kjøpes på Ticketmaster.

Les hele saken fra Unge Funksjonshemmede her.

Ung.no blir svartjeneste på helseområdet

21.12.2016

Fra Regjeringen.no:

Ung.no er Norges største nettsted for ungdom, og en viktig kilde til kunnskap. Ved å samordne tilbudet på Ung.no får ungdom nå én dør inn til digitale informasjons- og helsetjenester. Det er i tråd med ungdoms egne ønsker om å finne relevant informasjon om viktige temaer på ett nettsted, sier helse- og omsorgsminister Bent Høie.  

Samordningen av det digitale helsetilbudet til ungdom er et av tiltakene i Ungdomshelsestrategien som regjeringen la frem i juni. Målet er å styrke de digitale helsetjenestene til barn og unge, og gjøre det enda enklere å finne kvalitetssikre informasjon om kropp og helse på nett. Det er helsepersonell med erfaring fra arbeid med ungdom som svarer på spørsmål.  

Les Ungdomshelsestrategien.

Les saken på Regjeringen.no her.

Unge i og utenfor arbeidslivet

2.12.2016

Unge Funksjonshemmede har stort fokus på arbeid og utdanning for unge funksjonshemmede og kronisk syke. I denne forbindelse ble det på et frokostmøte onsdag denne uken lansert to rapporter om temaet, for å spre informasjon og kunnskap om denne gruppen og hvordan disse ivaretas i arbeidslivet:

Les artikkel om frokostmøtet og rapportene her:

http://www.ungefunksjonshemmede.no/nyheter/vi-vil-at-flere-skal-faa-delta

Søker deltagere til masterprosjekt

26.9.2016

Kan du tenke deg å bidra til innblikk i hvordan studenter med fysiske funksjonsnedsettelser opplever det sosiale aspektet ved studietiden?

Formålet med studien: Økt kunnskap om sosial deltagelse i studiehverdagen, hva fremmer mestring, og hvilke faktorer er viktige for å oppnå gode sosiale relasjoner og sosial deltagelse.

Les mer om prosjektet her:

http://ungefunksjonshemmede.no/nyheter/soeker-deltakere-til-masteprosjekt

LNT

Telefon: 23 05 45 50 E-post: post@lnt.no Besøksadresse: Grenseveien 99 Kontonr.: 8230 06 01398