Gå til innholdet

Foreningen har gitt ut medlemsblad med fire, fem utgaver pr. år helt fra starten. De to første utgavene het "Nyresvikt" før det ble omdøpt til "Nyrene og vi". Fra 1991 har navnet vært "LNT-nytt".

Fra starten ble bladet redigert og utformet av valgt redaksjonskomité, med kjøkkenet som kontor. Adressering og pakking ble utført på dugnad. Fra 1990 har redaksjonsansvaret ligget hos sekretariatet, og utforming og utsending er satt bort til profesjonelle. Selv om daglig leder er ansvarlig redaktør, har det stort sett hele tiden vært en redaksjonskomité bestående av interesserte og arbeidsvillige frivillige. Medlemsbladet er den eneste kontakten mange medlemmer har med foreningen, og derfor legges det ned mye arbeid i bladet.

LNT-nytt utgis fire ganger i året til våre medlemmer. Under kan du se forside og innholdsfortegnelse i siste utgave, som ble utgitt i desember 2023. 

Neste utgave kommer i mars 2024.

Medlemmer kan lese LNT-nytt digitalt fra denne siden (ikke i drift enda): lnt-nytt.lnt.no.

Tips til stoff?

LNT-nytts redaktør blir glad for tips og innspill. Ta gjerne kontakt på e-post jonanker@LNT.no. 

Ønsker du å lese LNT-nytt i PDF? Logg inn på våre medlemssider (du finner "logg inn"-knappen nederst til høyre på nettsiden), og les alle utgavene der! Husk å gi oss beskjed på post@LNT.no dersom du ikke lenger vil ha LNT-nytt i papirformat, da sparer vi deg for bry og oss for porto!


 

 

 

 

LNT

Telefon: 23 05 45 50 E-post: post@lnt.no Besøksadresse: Fredrik Selmers vei 2 Kontonr.: 8230 06 01398 Vipps 125073