Gå til innholdet

Medlemsavtale hos Farmasiet

Vår medlemsavtale hos apoteket Farmasiet gir følgende fordeler til deg som er medlem i LNT:

  • 10 % rabatt på alle varer, unntatt legemidler
  • Fri frakt for pakke levert i postkasse og pakke på hentested. Gjelder alle varer, også reseptbelagte legemidler.
  • Mulighet til å benytte deg av Refusjonshjelpen: Farmasiet samler dine kvitteringer for kjøp, signerer/stempler disse og sender dem hjem til deg sammen med søknadsskjema samt adressert og ferdig frankert konvolutt til Helfo. (OBS! Denne ordningen er bare aktuell for de som kan få refundert fra Helfo utgifter til reseptfrie salver, kremer og oljer, visse legemidler etc. som faller utenfor de vanlige refusjonsordningene.)

Vi gjør oppmerksom på at Farmasiet har fått liste fra LNT over de mest brukte legemidlene til transplanterte og nyresyke for å sikre at de har preparatene på lager når medlemmene bestiller. Denne listen er utviklet av LNTs fagråd.

Slik gjør du det:

Vær oppmerksom på at det tar 1 virkedag fra første registrering til "Fri frakt" blir aktivert.


Kundeservice 

Farmasiet er et nettapotek og gir kundeservice både på chat, e-post (kundeservice@farmasiet.no) og telefon (33 74 03 24) mandag-fredag kl. 09:00-11:00 og 12:00-15:30. 

Farmasiet.no eies av Verdane. Farmasiet har egen apotek- og driftskonsesjon fra Statens legemiddelverk (konsesjonsnummer 1849). I tillegg er apoteket godkjent som nettapotek. Alle nettapotek må også ha et apotekutsalg tilgjengelig for kunder. Apotekutsalget til Farmasiet holder til i Østre Kullerød 2 i Sandefjord. 

LNT

Telefon: 23 05 45 50 E-post: post@lnt.no Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO Kontonr.: 8230 06 01398 Vipps 125073