Gå til innholdet

Medlemsavtale Farmasiet

ANNONSE

Vår medlemsavtale hos apoteket Farmasiet gir følgende fordeler til deg som er medlem i LNT:

  • 10 % rabatt på alle varer, unntatt legemidler
  • Fri frakt på alle varer til «Post i butikk», eller halv pris (kr 49,-) for leveranse på dør. Gjelder alle produkter, også reseptbelagte legemidler
  • Mulighet til å inngå avtale om faste leveranser eller varsling når du trenger ny forsyning av legemidler
  • Mulighet til å benytte deg av Refusjonshjelpen: Farmasiet samler dine kvitteringer for kjøp, signerer/stempler disse og sender dem hjem til deg sammen med søknadsskjema samt adressert og ferdig frankert konvolutt til Helfo. (OBS! Denne ordningen er bare aktuell for de som kan få refundert fra Helfo utgifter til reseptfrie salver, kremer og oljer, visse legemidler etc. som faller utenfor de vanlige refusjonsordningene.)

Vi gjør oppmerksom på at Farmasiet har fått liste fra LNT over de mest brukte legemidlene til transplanterte og nyresyke for å sikre at de har preparatene på lager når medlemmene bestiller. Denne listen er utviklet av LNTs fagråd.

Slik gjør du det:

  • Klikk deg inn på følgende link www.farmasiet.no/lnt
  • Registrer deg som kunde, og legg inn vår avtalekode som du finner på samme side.

Vær oppmerksom på at det tar 1 virkedag fra første registrering til "Fri frakt" og "Halv pris for leveranse på dør" blir aktivert.


Farmasiet er et nettapotek og gir kundeservice både på e-post (kundeservice@farmasiet.no) og telefon (33 00 58 80 mandag-fredag kl. 9-16).

Farmasiet.no eies av Komplett Apotek AS, som er en del av Canica eCom. Farmasiet har egen apotek- og driftskonsesjon fra Statens legemiddelverk (konsesjonsnummer 1849). I tillegg er apoteket godkjent som nettapotek. Alle nettapotek må også ha et apotekutsalg tilgjengelig for kunder. Apotekutsalget til Komplett Apotek holder til i Østre Kullerød 2 i Sandefjord. 

LNT

Telefon: 23 05 45 50 E-post: post@lnt.no Besøksadresse: Grenseveien 99 Kontonr.: 8230 06 01398