Gå til innholdet

Støtt LNT

Ønsker du å gi en gave til LNT?

Flere av våre medlemmer ønsker å gi en gave til LNT for å støtte vårt viktige arbeid.

Gave til LNT

Dersom du ønsker å gi en gave til LNT vil pengene bli brukt til beste for våre medlemmer, og vil bidra til at vi kan jobbe mer effektivt for å fremme vår målgruppes interesser i samfunnet og i helsepolitisk arbeid.

Dersom du ønsker å støtte oss via Vipps, kan du søke opp 125073 i Vipps-appen. Skriv gjerne anledningen for gaven i meldingsfeltet. 

Konto for innbetaling av gaver til LNT:
8230.06.01398

Skriv gjerne anledningen for gaven i meldingsfeltet. 

Skattefradrag

Bursdagsinnsamling på Facebook

Mange velger opprette bursdagsinnsamling på Facebook til et formål som betyr mye for dem. Dersom du synes du har det meste du trenger, kan du ønske deg et bidrag til LNT. Alt du trenger å gjøre, er å klikke deg inn på Facebook-siden til LNT og velge «Innsamlingsaksjon» til venstre i bildet. Deretter viser enkle instrukser hvordan man oppretter innsamlingen.

Gave til LNTs forskningsfond

Forskningsfondet tildeler enkeltpersoner, institusjoner eller lignende støtte til forskning- og utviklingsarbeid som bidrar til å styrke kunnskapene om nyresykdommer og organtransplantasjon og bedre pasientgruppens livssituasjon.

Konto for innbetaling av gaver til LNTs forskningsfond:
1503.40.90898

Minnegaver og testamentariske gaver

Det er også mulig å gi minnegaver til LNT i forbindelse med noens bortgang. Minnegavene vil bli brukt til spesielle tiltak til beste for våre medlemmer. Dersom givere av minnegaver ønsker det, kan midlene øremerkes spesielle formål. 

Noen velger å tilgodese LNT i sitt testamente. Dette være seg i form av kronebeløp, hele eller deler av sin formue. LNT er svært ydmyke og takknemlige overfor de som velger å støtte foreningen på denne måten.  

Konto for innbetaling av minnegaver/testamentariske gaver:
8230.06.01398

Skriv gjerne anledningen for gaven i meldingsfeltet. 

Gi gaven til fylkeslaget

Det er også mulig å adressere gaven til fylkeslagene våre. Her finner du kontaktinformasjon til LNTs fylkeslag.

LNT

Telefon: 23 05 45 50 E-post: post@lnt.no Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO Kontonr.: 8230 06 01398 Vipps 125073