Gå til innholdet

Medlemsfordel hos Askin' hudleger


LNT har en avtale med hudspesialistene i Askin’, som tilbyr digitale bilde- og videokonsultasjoner. Hudlegene har spesialkompetanse innenfor ulike felt, deriblant hudproblematikk hos organtransplanterte. Våre medlemmer får 10 prosent rabatt på gjeldende pris. 

Slik fungerer det

Bildekonsultasjonen fungerer ved at du sender bilder og beskrivelse av hudplagen din via appen "Askin" eller i nettleseren din. Du logger inn med bankID og kan betale med Vipps, bankkort eller faktura. Får å få rabatt, bruker du vår avtalekode som du finner ved å logge inn på min side nede til høyre på www.LNT.no.Hudlegene gjør en vurdering og gir behandling, resept eller henvisning om det er nødvendig, samt rapport til fastlege. Du er garantert svar innen 24 timer på virkedager. Svaret får du rett til din mobil, med eventuell e-resept. Les mer på Askin sin nettside: https://www.askin.no/lnt 

«Send på vegne av»

For de som ikke er så drevne i den digitale verdenen, finnes det en funksjon som muliggjør at andre kan sende på vegne av deg. Et barn eller familiemedlem kan logge seg inn med sin bankID, og legge inn pasientens fødselsnummer.

Personvern

Askin’ opplyser at de har jobbet mye med å ivareta alle hensyn til personvern, og at løsningen følger alle krav fra Norsk Helsenett, Datatilsynet og Direktoratet for e-helse.

LNT

Telefon: 23 05 45 50 E-post: post@lnt.no Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO Kontonr.: 8230 06 01398 Vipps 125073