Gå til innholdet

Ny LNT-medlemsfordel gir rabatt hos klinisk ernæringsfysiolog

Foto: Kostholdsendring AS

LNT inngår samarbeid med Kostholdsendring AS.

05.04.2024

Kostholdsendring AS er et privat selskap som består av seks kliniske ernæringsfysiologer med ulik ernæringsfaglig kompetanse, deriblant om kronisk nyresykdom.

LNTs medlemmer får 20 prosent rabatt 

LNT opplever at mange medlemmer har behov for hjelp med kosthold etter at de har fått påvist kronisk nyresykdom. Derfor arbeider vi for å sikre god informasjon om kosthold for denne pasientgruppen.

— Gjennom kostholdsendringer vil pasienter som får påvist kronisk nyresykdom kunne bremse utviklingen av sykdommen. Dessverre er tilgangen på profesjonell hjelp gjennom det offentlige dårlig. LNT har derfor inngått et samarbeid med Kostholdsendring AS. Våre medlemmer får 20 prosent rabatt på førstekonsultasjon med en klinisk ernæringsfysiolog med spesialisering innenfor kronisk nyresykdom. Vi kommer også til å samarbeide om å utarbeide informasjon om kosthold på nettsiden vår. Vi er veldig fornøyde med dette samarbeidet, og håper våre medlemmer får god nytte av tilbudet, forklarer daglig leder i LNT, Marit Lundberg.

Timene kan gjennomføres ved fysisk oppmøte på Hasle i Oslo, eller via video.

Det er Iselin Schjelle Holen som har spesialkompetanse på kosthold for nyrepasienter. Hun har tidligere har jobbet mye med nyre- og hjertepasienter ved Oslo universitetssykehus.

— I møte med deg er jeg opptatt av at du skal få trygghet i hvilke kostråd som er viktig for deg i det stadiet av nyresykdommen du er i. Et tilpasset kosthold vil kunne bidra til å bremse videre sykdomsutvikling og forebygge følgesykdommer. Jeg ønsker å hjelpe deg med å holde det så enkelt som mulig og gi deg kunnskapen du trenger for å føle deg trygg på det du gjør, sier Holen.


Klinisk ernæringsfysiolog Iselin Schjelle Holen. Foto: Kostholdsendring AS

Her er mer informasjon om henne: https://kostholdsendring.no/helsepersonell-holen/

— Da alle mennesker er mer enn «en nyre» eller «et hjerte», er det en fordel for våre pasienter at vi har personell i teamet med spisskomptanse også innen andre emner. I tillegg til nyreproblematikk kan vi for eksempel hjelpe med vektnedgang eller mage- og tarmplager, opplyser Helge Andreas Felberg, klinisk ernæringsfysiolog og daglig leder i Kostholdsendring AS.

Hvordan bruker jeg medlemsfordelen?

For å få rabatt, må du oppgi LNTs rabattkode i kommentarfeltet i timebestillingen. Medlemmer finner rabattkoden ved å logge inn på «Min side» nede til høyre på vår hjemmeside. Klikk på «For medlemmer». Der finner du informasjon om LNTs medlemsfordeler hos Kostholdsendring AS, lydboktjenesten Fabel, nettapoteket Farmasiet, Askin’ hudleger og LNTs kokebok. Har du ikke mottatt innloggingsinformasjon til «Min side», ta kontakt på post@LNT.no.

Her kan du kan bestille førstekonsultasjon på video. 

Her kan du kan bestille førstekonsultasjon i klinikk (på Hasle i Oslo).

Her er informasjon om priser: https://kostholdsendring.no/priser/

 

LNT

Telefon: 23 05 45 50 E-post: post@lnt.no Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO Kontonr.: 8230 06 01398 Vipps 125073