Gå til innholdet

Medlemsavtale hos Komplett Apotek

Vi lanserer nå vår nye medlemsavtale hos nettapoteket Komplett Apotek, som gir gode fordeler til deg som er medlem i LNT.

04.05.2017
  • 10 % rabatt på alle varer, unntatt legemidler
  • Fri frakt på alle varer til «Post i butikk», eller halv pris (kr 49,-) for leveranse på dør. Gjelder alle produkter, også reseptbelagte legemidler
  • Mulighet til å inngå avtale om faste leveranser eller varsling når du trenger ny forsyning av legemidler
  • Mulighet til å benytte deg av Refusjonshjelpen: Komplett Apotek samler dine kvitteringer for kjøp, signerer/stempler disse og sender dem hjem til deg sammen med søknadsskjema samt adressert og ferdig frankert konvolutt til Helfo. (OBS! Denne ordningen er bare aktuell for de som kan få refundert fra Helfo utgifter til reseptfrie salver, kremer og oljer, visse legemidler etc. som faller utenfor de vanlige refusjonsordningene.)

Slik gjør du det:

Vær oppmerksom på at det tar 1 virkedag fra første registrering til "Fri frakt" og "Halv pris for leveranse på dør" blir aktivert.


Komplett Apotek er et nettapotek og gir kundeservice både på e-post (kundeservice@komplettapotek.no) og telefon (33 00 58 80 mandag-fredag kl. 9-16).

Komplett Apotek AS er del av Komplett Group – Nordens største netthandelsaktør med 16 nettbutikker. Komplett Apotek har egen apotek- og driftskonsesjon fra Statens legemiddelverk (konsesjonsnummer 1849). I tillegg er apoteket godkjent som nettapotek. Alle nettapotek må også ha et apotekutsalg tilgjengelig for kunder. Apotekutsalget til Komplett Apotek holder til i Østre Kullerød 2 i Sandefjord. 

LNT

Telefon: 23 05 45 50 E-post: post@lnt.no Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO Kontonr.: 8230 06 01398 Vipps 125073