Gå til innholdet

Sommerens barne- og familieleir avlyses

Leiren avlyses på grunn av koronapandemien.

24.04.2020

Leiren skulle etter planen ha gått av stabelen på Heia Haraldvigen ved Kristiansand, fra 17. – 21. juni.

-Det er med et tungt hjerte at vi avlyser årets sommerleir på Haraldvigen. Grunnet dagens situasjon velger vi å avlyse for ikke å sette barn og familier i unødvendig risiko for smitte, sier Nikolai Raabye Haugen, fungerende styreleder i LNTBU, LNTs barne- og ungdomsgruppe.

Digital sommerleir?

Med sine mange morsomme aktiviteter og godt samhold, er leiren et av sommerens høydepunkter for mange barnefamilier. Haugen kan imidlertid opplyse om at de ikke har gitt opp sommerleiren helt ennå.

-Vi har nemlig søkt om midler fra Stiftelsen Dam til å ha en digital sommerleir i stedet. Vi skal prøve å arrangere det som kanskje blir verdens første digitale sommerleir, sier den entusiastiske nordlendingen.

-Det er sikkert mange som allerede har utsatt sommerplanene sine. Derfor har vi i LNTBU søkt om å ha sommerleir på video. Slik at vi fortsatt kan være samlet med mye morsomme aktiviteter, og prøve å ha det gode samholdet som sommerleiren er kjent for. Nå gjenstår det bare å få svar fra Stiftelsen Dam, sier en forhåpningsfull Haugen.

De som har betalt inn egenandel vil få pengene tilbakeført snart.

LNT

Telefon: 23 05 45 50 E-post: post@lnt.no Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO Kontonr.: 8230 06 01398 Vipps 125073