Gå til innholdet

Nå er det halv pris ved innmelding i LNT

Fra og med august er det halv kontingent ved innmelding i LNT.

01.08.2022

Sammen er vi sterke – og Landsforeningen for Nyrepasienter og Transplanterte (LNT) ønsker alltid nye medlemmer hjertelig velkommen. Fra og med august halverer vi medlemskontingenten, slik at man skal slippe å betale full pris for årets andre halvdel.

Det betyr at hovedmedlemskap koster 175, ungdomsmedlemskap (26 og yngre) koster 100 og støttemedlemskap koster 105.

Meld deg inn her!

Som medlem i LNT støtter du en organisasjon som blant annet 

  • arbeider for å ivareta interessene til organtransplanterte og nyresyke
  • har mulighet til å påvirke de som tar viktige beslutninger av betydning for medlemsgruppene våre
  • bidrar til å fremme ny, relevant forskning

Medlemsfordeler 

Medlemskapet gir medlemsblad fire ganger i året og tilgang til brosjyrer med faglig input. Melder du deg inn nå, får du med deg årets to siste utgaver av medlemsbladet vårt, LNT-nytt. Hovedmedlemmer får tilsendt bladet i posten, mens støttemedlemmer får tilgang til bladet ved å logge inn på vår hjemmeside.

Ellers gir et medlemskap mulighet til å delta på fylkes-/lokallagets aktiviteter og kurs. Det kan fort bli en arena der du kan møte andre som har liknende opplevelser med sykdom som deg selv.

Høsten 2022 har medlemmer også mulighet til å delta på spennende arrangementer i regi av LNT sentralt, som fagseminar om koronapandemien og samling for levertransplanterte og pårørende.  

Medlemskapet gir også medlemsfordeler hos nettapoteket Farmasiethudlegene i Askin' og hotellrabatt gjennom FFO.

Kokebok 

I februar 2022 lansere vi dessuten en digital kokebok med oppskrifter skreddersydd for nyrepasienter. Oppskriftene er hjerte- og diabetesvennlige, og kan dermed være nyttige å bruke for organtransplanterte for øvrig. Den er tilgjengelig for medlemmer ved å logge inn på vår hjemmeside.

Du kan melde deg inn her, eller via telefon 23 05 45 50 og e-post post@LNT.no. Da ønsker vi at du oppgir navn, adresse, fødselsår, e-postadresse, telefonnummer og medlemstype (hovedmedlem/støttemedlem/ungdomsmedlem + nyre/lever/pancreas). 

Velkommen skal du være!

LNT

Telefon: 23 05 45 50 E-post: post@lnt.no Besøksadresse: Fredrik Selmers vei 2 Kontonr.: 8230 06 01398 Vipps 125073