Gå til innholdet

Ledig vikariat i LNT

LNTs logo.

Vil du være redaktør og kommunikasjonsansvarlig i en ideell organisasjon?

29.09.2022

Landsforeningen for Nyrepasienter og Transplanterte (LNT) søker redaktør og kommunikasjonsansvarlig til et fulltids vikariat. Stillingen inngår i administrasjonens trekløver på Helsfyr, i spann med daglig leder og organisasjonskonsulent. Vikariatet varer ut august 2023, men det er mulighet for forlengelse. Det er ønskelig med oppstart i desember.

Vi ser etter en omgjengelig, offensiv person som ønsker seg en variert og spennende jobb. Personen vi ser etter skal primært ha ansvaret for foreningens medlemsblad, nettside og sosiale medier. Du vil få en sentral rolle i å formidle relevant, nyttig informasjon til LNTs medlemmer og befolkningen for øvrig. 

Ansvarsområder

 • Redaktør for foreningens medlemsblad, LNT-nytt. Herunder følger innhenting av stoff i samarbeid med en redaksjonskomité, skriving av artikler og redigering av bladet. Design og layout gjøres i samarbeid med grafiker.
 • Innholdsproduksjon til LNTs nettside og sosiale medier
 • Bidra i arbeidet med pressemeldinger og øvrig mediearbeid
 • Det vil også være muligheter for å bidra på andre felt, for eksempel innen medlemsrekruttering, interessepolitikk og prosjektarbeid

Vi ser etter en person som

 • Har utdanning innenfor media/kommunikasjon, eventuelt annen samfunnsvitenskapelig utdanning. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
 • Har svært god skriftlig formidlingsevne på norsk, og kan håndtere fagstoff på engelsk
 • Er selvgående, initiativrik, strukturert og grundig
 • Er omgjengelig og ikke fremmed for å samarbeide 

LNT er opptatt av mangfold. Vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, livssyn eller etnisk bakgrunn. 

Personlig egnethet vektlegges.

Vi tilbyr

 • Lønn etter avtale
 • Pensjonsordning i Storebrand
 • Fleksibel arbeidstid
 • Kontorfellesskap med hyggelige kollegaer fra andre organisasjoner

Helgearbeid må påregnes en eller to helger.

Søk på stillingen her. 

Søknadsfrist er 16. oktober. 

Henvendelser om stillingen kan rettes til daglig leder Marit Lundberg på telefon 23 05 45 50 eller e-post marit.lundberg@LNT.no.

Om arbeidsgiveren

Landsforeningen for Nyrepasienter og Transplanterte (LNT) er en idealistisk organisasjon som arbeider for å ivareta nyresyke, dialysepasienter og transplantertes interesser. Både nyre-, lever- og pancreastransplanterte er velkomne som medlemmer av LNT. Pårørende ønskes også velkommen. LNTs formål er å ivareta nyrepasienter og organtransplantertes spesielle interesser, samt bidra til forebygging av organsvikt. LNT skal gi informasjon og drive rådgivning overfor pasienter og deres pårørende, samt holde kontakt med og samarbeide med fagpersonell tilknyttet pasientgruppene. LNT skal ivareta pasientmedlemmenes generelle interesser overfor myndighetene. Mye av dette arbeidet handler om informasjon - og omsorg.

LNT

Telefon: 23 05 45 50 E-post: post@lnt.no Besøksadresse: Fredrik Selmers vei 2 Kontonr.: 8230 06 01398 Vipps 125073