Gå til innholdet

Samling for unge pårørende på Lillehammer

LNTBU har den store gleden av å kunne invitere unge pårørende i alderen 12 – 17 år til en innholdsrik og spennende aktivitetshelg i samarbeid med Lillehammer Olympiapark!

28.03.2023

LNT har som formål å ivareta nyrepasienter og organtransplantertes spesielle interesser, hvor pasientgruppens pårørende utgjør en viktig og ofte glemt gruppe. Å være pårørende til en person med kronisk sykdom kan være spesielt vanskelig, og spesielt for de yngre kan dette kjennes spesielt krevende. LNTBU ønsker derfor med denne samlingen å rette fokus på unge pårørende ved å tilby en spennende helg på Lillehammer med fartsfylte og morsomme aktiviteter.

I Lillehammer vil det være mulig å prøve skiskyting, hive seg utfor Nordens eneste bobbane i hjulbob, aktivitetsløyper og mye mer. Samlingen har plass til 30 deltagere og vi følger «førstemann til mølla» prinsippet så her er det ingen tid å miste!

Deltagere på samlingen vil bli innlosjert på firer- og dobbeltrom på Olympiaparken Sportell. Sportellet ligger ved Birkebeineren ski- og skiskytterstadion. Alle reiseutgifter i forbindelse med deltagelse på samlingen vil bli refundert, så økonomi er ingen hindring. Mer informasjon om oppmøtested og transport kommer.

Du kan lese mer om Olympiaparken Sportell her: https://olympiaparken.no/sportell/ 

Påmelding pr. e-post til brian@LNT.no innen 12. mai 2023
Påmeldingen må inneholde navn fødselsår og eventuelle tilretteleggingsbehov/allergier. For mer informasjon og spørsmål, ta kontakt på e-post brian@LNT.no

Sted: Lillehammer, Olympiaparken Sportell
Tid: Fredag 9. juni - Søndag 11. juni

Samlingen er støttet med prosjektmidler fra Stiftelsen Dam.

Bli med på en morsom og innholdsrik aktivitetshelg!

 

LNT

Telefon: 23 05 45 50 E-post: post@lnt.no Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO Kontonr.: 8230 06 01398 Vipps 125073