Gå til innholdet

LNTs medlemmer får rabatt hos Fabel

Foto: Fabel

LNT lanserer ny medlemsfordel hos strømmetjenesten for lydbøker.

22.02.2024

Som medlem i LNT får du de seks første ukene gratis, deretter 15 prosent avslag på Fabel Familie. Der kan du lage en profil som alle i familien kan bruke, hvorav to kan lytte samtidig. Hos Fabel får du tilgang til tusenvis av lydbøker rett på mobilen, og et stort utvalg som kun er tilgjengelig hos dem.

Daglig leder i LNT, Marit Lundberg, håper at denne medlemsfordelen vil glede mange medlemmer – og kommer med et lite stalltips til pasienter i dialyse:

— Dette er en gruppe som bruker en stor del av livet sitt på denne omfattende behandlingen. De har mye tid å fordrive, og mulighetene for underholdning begrenser seg i stor grad til skjerm, lesestoff og lyd. Vi håper at mange vil teste denne medlemsfordelen, sier hun.

Hvordan bruker jeg LNTs medlemsfordel hos Fabel?

Logg inn på «Min side» nede til høyre på vår hjemmeside, og klikk på «For medlemmer». Der finner du informasjon om LNTs medlemsfordeler hos Fabel, nettapoteket Farmasiet, Askin’ hudleger og LNTs kokebok. Har du ikke mottatt innloggingsinformasjon til «Min side», ta kontakt på e-post post@LNT.no.

Seks uker gratis er kun for nye Fabel-kunder. Er du allerede kunde, må du ta kontakt med Fabel for å aktivere LNT-rabatten. Det er ingen bindingstid.

LNT

Telefon: 23 05 45 50 E-post: post@lnt.no Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO Kontonr.: 8230 06 01398 Vipps 125073