Gå til innholdet

Medlemsrekord i LNT

Aldri tidligere har LNT hatt flere medlemmer.

25.01.2024

— Vi har sett en økning i antall medlemmer over flere år, så det er absolutt en positiv tendens. Det at vi har flere medlemmer enn noen gang, tyder på at organisasjonen er nyttig for folk, sier daglig leder i LNT, Marit Lundberg.

Ved inngangen til 2024 teller LNT 3310 medlemmer. Den forrige toppnoteringen var i 2017 – med 3183.

Bli medlem i dag, du også!

Bli medlem

Lundberg tror at det er flere årsaker til at stadig flere melder seg inn. En hovedårsak er at medlemskapet gir konkrete medlemsfordeler.

— Som medlem får man hyggeligere pris på arrangementer lokalt og nasjonalt. På noen arrangementer er medlemskap en forutsetning for å delta.

Hun påpeker dessuten at det har vært meget stor interesse for LNTs digitale og fysiske kokebok for personer med nyresykdom, som er gratis for medlemmer.

— I tillegg har vi merket økt tilstrømming av medlemmer når vi har tatt tydelig standpunkt i ulike saker, for eksempel pasientreiseordningen, sier Lundberg.

Flere levertransplanterte medlemmer

En annen gledelig nyhet er at antall leverrelaterte medlemmer, både transplanterte og støttemedlemmer, har økt betydelig. I 2020 talte vi 131, mens vi nå teller 198.

— Det har trolig sammenheng med at vi de siste årene har hatt som mål å arrangere én samling for levertransplanterte og pårørende i året, åpen for medlemmer fra hele landet. Vi har fått mye positiv respons på dette. I 2024 vender vi tilbake til Rømskog Spa og Resort, smiler Lundberg.

Kontingenten for 2024 er på vei!

I disse dager sender vi ut medlemskontingenten for 2024, og vi håper at du fortsatt vil være med å støtte arbeidet vårt i det nye året.

Vi anbefaler medlemmer som mottar kontingenten på e-post om å sjekke søppelpost/spamfilter, da mange har opplevd å finne faktura der. Hvis du likevel ikke finner kontingenten, er det bare å ta kontakt på post@LNT.no, slik at vi får sendt deg ny faktura.

Mange av våre medlemmer mottar kontingenten i posten – disse sendes ut fra vårt kontor fortløpende. Ønsker du å motta neste kontingent på e-post? Gi oss beskjed på post@LNT.no.

LNT har fått eFaktura

Nytt av fjoråret er at vi nå kan sende faktura direkte til nettbanken din. Med eFaktura trenger du ikke å taste inn lange KID-nummer og annen betalingsinformasjon. Du må selv aktivere eFaktura i nettbanken – du kan lese mer om hvordan du gjør dette her: https://www.lnt.no/nyheter/lnt-har-faatt-efaktura

Vi er glade for at du ønsker å være medlem hos oss – sammen er vi sterke!

LNT

Telefon: 23 05 45 50 E-post: post@lnt.no Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO Kontonr.: 8230 06 01398 Vipps 125073