Gå til innholdet

LNT-nytt lanseres som egen app og blir mer tilgjengelig digitalt

LNT-nytt får et digitalt løft.

29.02.2024

Den siste tiden har vi jobbet med å få på plass en ny publiseringsløsning for den digitale visningen av LNT-nytt. Fram til nå har vi publisert en PDF-fil av medlemsbladet på «Min side» på www.LNT.no. Nå kan du få mer ut av den digitale versjonen av LNT-nytt. Det er lettere å lese og navigere i hvert enkelt medlemsblad, uavhengig om du leser på nettbrett, mobil eller laptop.

Du kan til og med laste ned LNT-nytt som en egen app – både hos Google Play og App Store (Apple). Bare søk!

Klikk her for å finne LNT-nytt på nett: https://lnt-nytt.lnt.no/ 

Årets første utgave av LNT-nytt kommer fredag 8. mars! 

En av fordelene med den nye løsningen er søkbarheten. Er det et tema eller en hendelse du ønsker å finne stoff om, er det nå lettere å finne fram. Medlemsblader som er gitt ut etter 2006 har søkbart innhold. For øvrig kommer du snart til å få tilgang til et komplett arkiv tilbake til 1980. Disse bladene er skannet, og innholdet er dermed ikke søkbart.

Endre tekststørrelse og teksttype i LNT-nytt

I den nye publiseringsløsningen kan du endre på tekststørrelse og teksttype, samt få bladet lest opp av kunstig intelligent stemme. Disse mulighetene gjelder kun for de nye utgivelsene – fra og med LNT-nytt nr. 4 fra 2023.

Gjennom 44 år er det lagt ned mye arbeid i medlemsbladet. Derfor kjennes det riktig å kunne tilby alle medlemmer tilgang til alt som er publisert. Men du! Medlemsbladet kommer fortsatt til å bli sendt ut i posten til alle hovedmedlemmer som ønsker det. Gleden av å holde bladet i hendene blir ikke borte!  

Hvordan får jeg tilgang til LNT-nytt digitalt? 

Alle medlemmer har tilgang til LNT-nytt, men du må opprette en egen bruker. Her følger en oppskrift på hvordan du gjør det.

Slik lager du bruker for å lese LNT-nytt digitalt

For å få tilgang, må du ha et aktivt medlemskap i LNT. Det vil si at vi må ha registrert innbetaling av kontingent i vårt medlemsregister. Det går an å opprette bruker uten å ha aktivt medlemskap, men da får du ikke tilgang til LNT-nytt.

LNT-nytt som mobilapp

Hvis du er inne i mobilappen og har passert de ulike introduksjonsstegene i appen, klikker du på utgaven du ønsker å lese, eller på innstillinger etterfulgt av «Logg inn». Begge disse veiene vil føre deg til påloggingsvinduet.

LNT-nytt i nettleser 

Hvis du er inne på nettsiden, klikker du på «LOGG PÅ» øverst til høyre på siden, eller på utgaven av avisen du ønsker å lese. Du kommer uansett til påloggingsvinduet.

Opprett konto

• Klikk på lenken «Opprett konto».

• Fyll inn e-postadressen din og ønsket passord, og klikk på den blå knappen «Opprett konto».

Passordet kan deretter endres under «Vis profil» à «Bytt passord» - når du er logget inn og kontoen din er aktivert.

• En grønn tekst vil informere om at det er sendt en e-post om aktivering. Sjekk innboksen din. Ta en titt i søppelpost/spamfilter om du ikke mottar e-posten.

• Klikk på «Bekreft konto» i e-posten.

Følgende trinn oppstår hvis e-postadressen du har oppgitt ikke er den samme som er registrert i LNTs medlemsregister.

• I neste trinn velger du «Koble konto til abonnement».

• I boksen under «Legg til abonnement» fyller du inn kundenummeret ditt.

• Trykk på knappen «Registrer».

Nå er du klar til å lese medlemsbladet på telefonen din, nettbrettet ditt eller datamaskinen din.

LNT

Telefon: 23 05 45 50 E-post: post@lnt.no Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO Kontonr.: 8230 06 01398 Vipps 125073