Gå til innholdet

Halv pris ved innmelding i LNT

Fra og med august er det halv kontingent ved innmelding hos oss.

09.08.2023

Sammen er vi sterke – og Landsforeningen for Nyrepasienter og Transplanterte (LNT) ønsker alltid nye medlemmer hjertelig velkommen. Fra og med august halverer vi medlemskontingenten, slik at du slipper å betale full pris for årets andre halvdel.

Det betyr at hovedmedlemskap koster 175, ungdomsmedlemskap (26 og yngre) koster 100 og støttemedlemskap koster 105.

Meld deg inn her!

Som medlem i LNT støtter du en organisasjon som blant annet 

  • arbeider for å ivareta interessene til organtransplanterte og nyresyke
  • har mulighet til å påvirke de som tar viktige beslutninger av betydning for medlemsgruppene våre
  • bidrar til å fremme ny, relevant forskning

Medlemsfordeler 

Som medlem hos oss får du medlemsblad fire ganger i året og tilgang til brosjyrer med faglig input. Melder du deg inn i løpet av august, får du med deg årets to siste utgaver av medlemsbladet vårt, LNT-nytt. Hovedmedlemmer får tilsendt bladet i posten, mens støttemedlemmer får tilgang til bladet ved å logge inn på vår hjemmeside.

Medlemskap gir dessuten mulighet til å delta på fylkes-/lokallagets aktiviteter og kurs. Det kan fort bli en arena der du kan møte andre med liknende opplevelser med sykdom som deg selv. LNT sentralt sender også ut invitasjoner til arrangementer for medlemmer i hele landet.

Medlemskapet gir også medlemsfordeler hos nettapoteket Farmasiethudlegene i Askin' og hotellrabatt gjennom FFO.

Kokebok 

I februar 2022 lansere vi dessuten en digital kokebok med oppskrifter skreddersydd for nyrepasienter. Oppskriftene er hjerte- og diabetesvennlige, og kan dermed være nyttige å bruke for organtransplanterte for øvrig. Den er tilgjengelig for medlemmer ved å logge inn på vår hjemmeside.

Se hvordan kokeboken fungerer i denne videoen! 

Du kan melde deg inn her, eller via telefon 23 05 45 50 og e-post post@LNT.no. Da ønsker vi at du oppgir navn, adresse, fødselsår, e-postadresse, telefonnummer og medlemstype (hovedmedlem/støttemedlem/ungdomsmedlem + nyre/lever/pancreas). 

Velkommen skal du være!

LNT

Telefon: 23 05 45 50 E-post: post@lnt.no Besøksadresse: Fredrik Selmers vei 2 Kontonr.: 8230 06 01398 Vipps 125073