Gå til innholdet

Ekspress-midler til ett fylkeslag

Rogaland fylkeslag mottar midler ved vårens tildeling.

15.05.2020

Fredag 15. mai offentliggjorde Stiftelsen Dam (tidligere ExtraStiftelsen) hvilke prosjekter som mottar støtte ved årets første tildeling av Ekspress-midler. Ekspress er en ordning der Stiftelsen Dams medlemsorganisasjoner kan søke om støtte til aktiviteter og tiltak. Det er fortrinnsvis lokal- og fylkeslag som kan søke til denne ordningen, innenfor størrelsesordnen på 5.000 til 30.000 kroner. 

Klikk her for komplett oversikt over hvilke prosjekter som mottar støtte.

Ett LNT-prosjekt 

Ved vårens tildeling var det ett LNT-prosjekt som kom gjennom nåløyet, signert Rogaland fylkeslag. Prosjektet Viktigheten av fysisk aktivitet og helse mottar 15 000 kroner fra Stiftelsen Dams ordning. 

Søknadsfristen for denne tildelingen var 15. mars, kun tre dager etter at de koronarelaterte tiltakene ble innført i Norge. Dersom situasjonen koronaviruset har brakt oss i gjør det krevende å gjennomføre prosjektene, vil Stiftelsen Dam strekke seg langt for å bidra til tilpasninger eller utsettelser, har generalsekretæren uttalt. 

Tre koronarelaterte prosjekter 

I løpet av april har Stiftelsen Dam delt ut 20 millioner kroner til 121 prosjekter med fokus på koronarelaterte tiltak som fremmer levekår, fysisk og psykisk helse, mestring, livskvalitet og sosial deltakelse. 30. april ble det klart at LNT mottar midler til tre prosjekter: Digital sommerleir, digital besøkstjeneste og lavterskeltrening på internett. Les mer om tildelingen her. 

LNT

Telefon: 23 05 45 50 E-post: post@lnt.no Besøksadresse: Fredrik Selmers vei 2 Kontonr.: 8230 06 01398 Vipps 125073