Gå til innholdet
 • Nordisk ungdomskonferanse

 • Sted: Soria Moria Hotell, Oslo
 • Start: 20. september 2019 kl. 16:00
 • Slutt: 22. september 2019 kl. 15:00

For aller første gang skal det arrangeres en nordisk ungdomskonferanse for nyrepasienter og organtransplanterte, og denne spennende samlingen finner sted i Oslo i september.

LNTs barne- og ungdomsgruppe, LNTBU, har fått midler fra hele tre eksterne aktører for å realisere tidenes første nordiske konferanse for unge nyrepasienter og organtransplanterte. Samlingen vil finne sted i Oslo 20. - 22. september 2019, og følgende foredragsholdere er foreløpig bekreftet:

 • Dr. Alexander Hamilton, Clinical Lecturer in Renal Medicine
  The health and psychosocial and lifestyle status of young adults with kidney disease, compared to the general population in the United Kingdom
   
 • Ungeklinikken, Aarhus Universitetssykehus
  Organisering av ungeklinikken og tilbudet til unge transplanterte

Sted: Soria Moria Hotell, Holmenkollen, Oslo.

Tid: Fredag 20. til søndag 22. september 2019. Registrering fra fredag kl 16.

Konferansen vil være en spennende og unik mulighet for å bygge nettverk, diskutere relevante helsepolitiske og faglige spørsmål i en god atmosfære, delta i morsomme aktiviteter og ikke minst; ha det gøy sammen med likesinnede fra alle de nordiske landene! Konferansen vil foregå på engelsk.

Dersom du er medlem i LNT og er mellom 18 og 35 år kan du få muligheten til å delta på alt dette kun for en liten egenandel på kr 300. Det er bare plass til 15 norske deltakere, så her er det viktig å være rask: førstemann til mølla!

Meld din interesse for deltakelse til LNTs organisasjonskonsulent Ingvild Østli på e-post ingvild@LNT.no innen 5. august.

Prosjektet finansieres av Nordisk Velferdssenter, Nordisk Ministerråd (NORDBUK) og Astellas.

LNT

Telefon: 23 05 45 50 E-post: post@lnt.no Besøksadresse: Grenseveien 99 Kontonr.: 8230 06 01398